Uredništvo | 3. 7. 2023, 16:02

Jan Oblak končno objavil fotografijo, ki jo je javnost težko pričakovala (in na njej ni sam)

Profimedia

Že nekaj časa se je šušljalo, da je eden najboljših vratarjev na svetu v novi ljubezenski zvezi.

Že nekaj časa se je šušljalo, da je eden najboljših vratarjev na svetu Jan Oblak v romantični zvezi z lepo srbsko teniško igralko Olgo Danilović. Zdaj pa je zaljubljeni par, ki se sicer trudi varovati svojo zasebnost, to na Instagramu tudi javno potrdil. Skupno fotografijo je najprej delila Danilovićeva, nato pa jo je na svojem Instagram profilu delil tudi slovenski vratar, ki je k fotografiji dodal emotikon srca.

Instagram/Jan Oblak

Opazili so ga na tribuni

Da se med Oblakom in Danilovićevo nekaj dogaja, je svetovni športni javnosti postalo jasno pred kratkim na odprtem prvenstvu Francije, kjer je Srbkinja nastopila, Oblak pa jo je pozorno spremljal s tribun. Fotografi so ga ujeli ob trenerki Srbkinje, nekdanji madžarski tenisačici Agnes Bukta, Danilovićeva mu je po zmagi proti Katerini Kozlovi stekla v objem, kar so ujeli tudi fotografski objektivi. 

Hčerka znanega košarkarja

Oblaku sta na tekmi delala družbo tudi črnogorski nogometaš Stefan Savić in njegova zaročenka, 22-letna tenisačica pa je po tekmi razkrila, da ji veliko pomeni, da je Oblak tam. "Čudovito je, da so prišli. Imel je dva prosta dneva. Pred tem je bil na turnirju v Madridu," je povedala.

Danilovićeva je sicer hčerka nekdanjega srbskega profesionalnega košarkarja Predraga Danilovića, ki je znan kot eden najboljših evropskih košarkarjev svoje generacije. Danilovićeva je trenutno rangirana kot 94. igralka sveta.