R. K. | 8. 10. 2022, 08:28

Janja Garnbret odločno po uspešni sezoni: "Vrnila se bom močnejša"

Profimedia

Ob zaključku plezalne sezone se je naša najboljša plezalka oglasila na družbenih omrežjih in razkrila, komu se ima zahvaliti za svoje uspehe.

Končala se je še ena plezalska sezona, v kateri je najboljša slovenska plezalka Janja Garnbret pometla s konkurenco in sezono že petič končala kot vodilna v skupnem seštevku. Ob tej priložnosti se je zahvalila vsem, ki so ji omogočili te dosežke in obljubila, da se bo vrnila še močnejša. 

"Bila je drugačna sezona, polna izzivov z veliko neverjetnimi trenutki", je Garnbretova svoje občutke opisala v objavi na Facebooku. Kot je dejala, je doživela je tudi nekaj padcev, trenutkov dvoma in obdobij neizmernega pritiska. "Zadovoljna sem in hvaležna, a sem našla tudi nekaj šibkih točk, ki me siljo, da še bolj trdo delam", je zapisala, ob tem pa zatrdila, da se bo naslednje leto vrnila še močnejša.

Hvaležna vsem, ki jo podpirajo

Še posebej se je zahvalila svoji ekipi, ki ji je dosežke omogočila. Izpostavila je predvsem svojega trenerja Romana Krajnika, ki jo ohranja v pripravljenosti, da je zmožna tekmovati po svojih najboljših močeh, in sponzorje, ki jo pri tem neprestano podpirajo.

Pozabila pa ni niti svojega menedžerja Floriana, "ker vedno skrbi, da mi je udobno in lahko opravljam svoje delo", rehabilitacijski center, ki skrbi za regeneracijo njenega telesa in izrazila hvaležnost še celotni slovenski plezalni ekipi, pa tudi prijateljem, družini, svoji najboljši prijateljici ter vsem, ki jo podpirajo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord