Uredništvo | 24. 10. 2023, 08:56

Celo grožnje s smrtjo zaradi objave o Srbiji?! Mična slovenska šahistka razjezila številne s fotografijo ... stranišča! (Poglejte, kaj se dogaja)

Bobo/Profimedia/fotomontaža

Na prvi pogled nedolžna objava je slovensko šahistko spravila v nepredstavljive težave ...

Znana slovenska šahistka Laura Unuk se je pretekle dni mudila v Srbiji in Albaniji, ob prihodu v domovino pa je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila svojo izkušnjo z bivanjem na jugu Balkana.

Kljub temu, da je preživela nekaj virusov in odigrala kar 18 iger, je kot najslabšo izkušnjo izpostavila tamkajšnja javna stranišča. O Srbiji in Albaniji več kot očitno nima ravno najlepšega mnenja, navsezadnje je napisala, da se je šele s prihodom nazaj v Slovenijo vrnila v civilizacijo.

"Po devetih dneh v Albaniji in 12 v Srbiji sem zelo vesela, da sem se vrnila v civilizirano Slovenijo. Preživela sem nekaj virusov in 18 zahtevnih iger, a največja uganka so mi bila ta stranišča na glavni avtobusni postaji v Beogradu, ki jih še vedno ne znam uporabljati," je zapisala na Instagramu.

Z objavo je hitro pritegnila veliko pozornosti, sploh zato, ker je na fotografiji stranišče, ki ga še vedno pogosto vidimo tudi v - recimo - Italiji. Preglavice ji je namreč povzročalo stranišče, kjer moramo potrebo opraviti čepe. 

Pod objavo je požela številne kritike sledilcev, češ da je razvajena in da so taka stranišča pravzaprav še bolj čista kot pa tista s školjko. Mlada šahistka ni razburila zgolj sledilcev, ampak so se nanjo spravili tudi srbski mediji, ki Unukovi očitajo, da je pošteno užalila Srbijo

Številni sledilci menijo, da je preveč razvajena.

Številni sledilci menijo, da je preveč razvajena.

Bobo

Na napade srbskih medijev se je slovenska šahovska zvezdnica hitro odzvala. "Ne morem verjeti, da je moja objava na Instagramu prišla celo do srbskih medijev in zdaj mi Srbi poskušajo celo prepovedati igrati šah," je zapisala na družbenem omrežju in dodala: "Naj nekaj razčistimo: moja objava je bila očitno šala. Beograd je enkratno mesto in Srbija je prav tako enkratna država. Rada bi se opravičila, ker je bilo na fotografiji stranišče."

Toda njena pojasnila niso preprečila, da bi jo številni ljudje začeli žaliti in ji groziti v komentarjih pod njenimi objavami, kar je Unukova tudi delila z javnostjo ...

Instagram/Laura Unuk
Instagram/Laura Unuk
Instagram/Laura Unuk
Instagram/Laura Unuk

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol