R.S. , STA | 14. 5. 2023, 08:09

Lora Roglič objavila novo družinsko fotografijo, ki stopi srce

Instagram/Lora Roglič Klinc

Slovenski as ima vedno brezpogojno podporo družine, ki je na njega izredno ponosna. 

Primoža Rogliča na letošnji dirki po Italiji v živo spremljajo tudi žena Lora Roglič ter sinova Lev in Aleks. Žena slovenskega asa je na družbenih omrežjih delila tri fotografije, na katerih pri sosedih podpira svojega partnerja: prva je iz leta 2016, druga iz 2019, tretja pa je letošnja. Sledilci se strinjajo, da je najbolj ganljiva letošnja fotografija, na kateri lahko vidimo mlado družino v objemu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Danes bo sicer na vrsti drugi od treh kronometrov. Ta bo povsem ravninski in dolg 35 kilometrov. Na trasi med Savignano sul Rubiconejem in Ceseno bo glavni favorit Belgijec Remco Evenepoel, po sijajni sobotni predstavi pa bo slovenski as Primož Roglič upal na boljši razplet kot pred osmimi dnevi.

Takrat je bila namreč za uvod Gira na vrsti prva vožnja na čas ob vzhodni italijanski obali. Slabih 20 kilometrov dolgo preizkušnjo s krajšim končnim vzponom je takrat prepričljivo dobil Evenepoel (Soudal-Quick Step). Roglič (Jumbo-Visma) je bil šesti, za 23-letnim Belgijcem pa je zaostal 43 sekund.

Nekaj izgubljenega časa je 33-letni Kisovčan nadoknadil v soboto, ko je v razgibani etapi na zadnjem, krajšem vzponu nadoknadil 14 sekund in se v skupnem seštevku prebil na tretje mesto.

Rožnato majico vodilnega bo bržčas danes predal Norvežan Andreas Leknessund (Team DSM), ki ima v seštevku osem sekund naskoka pred Evenepoelom. Tretji Roglič zaostaja 38 sekund.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol