M. M. | 9. 8. 2022, 11:43

Mike Tyson nad platformo s pretočnimi vsebinami: "Zanje sem le črnec, ki ga dajo na dražbo"

Instagram/Mike Tyson

Nekdanji legendarni boksar se je razhudil, ker so z njim ravnali, kot da njegova čustva niso pomembna. 

Legendarni Mike Tyson je na družbenih omrežjih obtožil platformo Hulu zaradi serije o njegovem življenju, ki bo kmalu na sporedu. Pravzaprav ga producenti niso vprašali za dovoljenje, niti ga niso plačali.

"Naj vas Hulu ne zavede. Ne podpiram zgodbe svojega življenja. To ni leto1822. Leto 2022 je. Ukradli so zgodbo mojega življenja in mi niso plačali. Za vodilne v Huluju sem samo črnec, ki ga bodo dali na dražbo na sejmu," je Tyson zapisal na Instagramu in Hulu označil za "pretočno različico sužnjelastnikov".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Mike se je na Instagramu zahvalil tudi predsedniku UFC Danu Whitu, ker je zavrnil Hulujev predlog za promocijo serije "Mike".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

"Hulu je obupno želel plačati milijone mojemu bratu Danu za promocijo zgodbe o mojem življenju, ki so ga zavzeli sužnjelastniki. Zavrnil jih je, ker ceni prijateljstvo in spoštljivo ravna z ljudmi. Nikoli ne bom pozabil, kaj je naredil zame, tako kot ne bom nikoli pozabil, kaj mi je Hulu ukradel," je zapisal upokojeni boksar.

Avtorica in producentka oddaje Karen Gist je razkrila, zakaj Tyson oddaje ni odobril.

"Želeli smo povedati nepristransko zgodbo, po kateri se bo občinstvo odločilo, kaj misli ali čuti. Želeli smo spodbuditi ljudi, da znova razmišljajo o Miku, in upali smo, da jim bo serija dala razlog za razmišljanje," je dejala.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ