J. B. | 12. 1. 2023, 10:55

Na ulici so pretepali nemočno dekle, ko je mimo prišel mojster borilnih veščin (lahko si mislite, kako se je končalo)

Profimedia

Vrsto let se je kot uspešen profesionalec pretepal v ringih po vsem svetu, na začetku novega leta pa svoje znanje uporabil za zares plemenito dejanje.

Andrej Arlovski, uspešen športnik iz Belorusije in mojster mešanih borilnih veščin, je razkril zgodbo z začetka novega leta, zaradi katere je v očeh številnih hitro postal čisto pravi heroj. Arlovski je opisal trenutek, ko je na ulicah Londona naletel na nesrečno dekle, na katero se je spravila skupinica moških. Padali so udarci, a ne dolgo po dekletu. Arlovski je poskrbel, da je napadalce doletela pravična kazen.

Takoj je dojel, da je pijan

"Z družino sem zapustil restavracijo. Na ulici sem videl tri ali štiri Albance. Eden je dekle že udaril, ji ovijal lase okoli pesti in jo vlekel za lase. Videti je bilo, kot da bi jo hotel udariti s kolenom v obraz. Prišel sem do njih, jim zaželel srečno novo leto in jih povprašal, kaj počnejo. Eden mi je odgovoril, naj se ne vmešavam. Da bodo sami rešili težavo. Takoj sem dojel, da je pijan. Drugi je z leve pristopil k meni in me udaril v glavo," je svojo pripoved začel Arlovski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Arlovski (@andreiarlovski)

Kar je sledilo, je bilo v prvi vrsti boleče za možakarje, ki so se najprej spravili na dekle, nato pa še mojstra mešanih borilnih veščin. "Ko je padel prvi udarec, nisem več okleval. Napadalca sem odrinil, z desnico pa sem nokavtiral tistega, ki je držal dekle. Ko so dojeli, da je vrag odnesel šalo, so jo hitro ucvrli stran," je razkril Arlovski. 

Moral je posredovati

Beloruski borec je dodal, da mu je na pomoč priskočila tudi njegova več kot očitno zelo pogumna žena, dogodku pa sta bila priča njegova sinova. "Moral sem posredovati. To je bila moja dolžnost. Navsezadnje tudi svoja sinova učim, da morata vedno braniti šibkejše," je zaključil 43-letni Arlovski.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ