R.S. | 30. 10. 2023, 12:09

Nekdanji teniški kralj povsem na tleh: "Moja družina preživlja težke čase"

Twitter/DailyMirror

Čeprav velja za tiho in zadržano osebo, je zdaj s svetom delil svojo bolečino. 

Pete Sampras, ki velja za enega najboljših teniških igralcev vseh časov, je sporočil skrb vzbujajočo novico. Njegova družina preživlja izredno težke čase, saj je za rakom na jajčnikih zbolela žena Bridgette, poroča Mirror. "Kot veste, sem tiha in zadržana oseba. Vendar je bilo zadnje leto zame in za mojo družino zelo težko ter polno izzivov. Odločil sem se, da z vami delim, kaj se dogaja. Decembra lani so moji ženi Bridgette odkrili malignega raka na jajčnikih," je Američan delil s svetom. 

Njegova žena je prestala operacijo in kemoterapijo, boja z boleznijo pa še ni konec. "Težko je gledati, kako nekdo, ki ga imaš rad, prestaja takšen izziv. A ko vidim najina sinova, kako se ji trudita pomagati, je to nekaj neverjetnega. Bridgette je kljub vsemu še vedno tako dobra mama in žena in to je zame velik navdih. Naučil sem se, da je težko dobiti podporo, saj je težko govoriti o tem," je še dodal in prosil za podporo in dobre želje. Bridgette Sampras je sicer pevka in igralka, ki je nastopila v številnih znanih televizijskih serijah. 

Nekdanji prvi igralec sveta je bil nekoč vzor Rogerju Federerju in Novaku Đokoviću. V svoji bogati karieri je osvojil 14 turnirjev za grand slam, kar šestkrat pa je sezono končal na prvem mestu. Znan je bil po izjemnem servisu in igri na mreži. Kariero je končal leta 2002, potem pa je živel mirno družinsko življenje, daleč stran od oči javnosti. 

Profimedia

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol