J. B. | 15. 10. 2022, 09:49

Nepopisna žalost: vrhunski športnik preminil v hudi tragediji, dva dneva kasneje umrla še njegova mama

Instagram/Victor Steeman/posnetek zaslona

Še prejšnji teden je bilo vse v najlepšem redu. Nato pa se je življenje grdo poigralo z nesrečno nizozemsko družino ...

Življenje zna včasih spisati zgodbe, ki parajo človeška srca. Pravo tragedijo v teh dneh preživlja nizozemska družina Steeman, ki se zagotovo sprašuje, kaj je naredila narobe, da so ji hrbet obrnili vsi bogovi tega sveta.

O tragediji, ki je doletela svet motociklizma, smo že poročali. Na Portugalskem je na dirki tragično preminil Victor Steeman, vsega 22-letni Nizozemec, ki je veljal za enega bolj nadarjenih motociklistov. Za Steemana je bil usoden množični trk, v katerem je utrpel usodne poškodbe glave.

Usoden zastoj srca

Po njegovi smrti je družina Steeman sporočila, da je Victor z darovanjem svojih organov pred smrtjo rešil kar pet naključnih ljudi. Potem pa ... Potem pa je nesreča vnovič udarila po družini Steeman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Steeman (@victor_steeman72)

Vsega dva dneva po smrti mladega športnika je življenje izgubila tudi njegova 59-letna mama Flora van Limbeek. Okoliščine njene smrti ostajajo zavite v tančico skrivnosti, nizozemski mediji pa ob tem poročajo, da je bil za užaloščeno mamo usoden zastoj srca. Saj ni res, pa je, bi lahko dodali ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol