16. 10. 2023, 11:08

Novak Đoković med obiskom Slovenije večerjal v znani ljubljanski restavraciji (FOTO)

Instagram/restavracijacubo

Zaposlene v restavraciji v središču prestolnice je s svojim prihodom presenetil najboljši teniški igralec na svetu.

Najboljši teniški igralec na svetu se je v soboto mudil v Ljubljani, kjer je v organizaciji njegove Fundacije Novak Đoković potekala delavnica svetovno znanega zdravnika dr. Gaborja Mateja, ki jo jo je povezovala njegova soproga Jelena Đoković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Restavracija CUBO (@restavracijacubo)

Prav nič vzvišeni zvezdnik

Čeprav tokrat ni bil 'zvezda večera', si je srbski tenisač vzel čas tudi za fotografiranje z oboževalci, po dolgem dnevu pa je večerjal v znani ljubljanski restavraciji Cubo. O tem priča fotografija, ki je zaokrožila po družbenih omrežjih, na njej pa je Đoković fotografiran z enim od zaposlenih.

Za sedem ur dolgo delavnico z naslovom Modrost travme, ki jo je vodil madžarsko-kanadski zdravnik dr. Gabor Mate, ki velja za enega od vodilnih strokovnjakov na področjih odvisnosti, odnosov, stresa in bolezni, pa tudi travm iz zgodnjega otroštva, so udeleženci morali odšteti vrtoglavih 400 evrov

@ergozjeci Nole king #novakdjokovic in #ljubljana ♬ original sound - CameraMan

Udeleženci spoznali Matejev način dela

Prisotni so imeli po navedbah organizatorja na dogodku priložnost za sodelovanje in izkustveno delovanje na lastnih izzivih, vsi skupaj pa so spoznali način dela dr. Gaborja Mateja, in sicer celostno kombinacijo njegove strokovnosti, klinične modrosti, osebne travme in praktičnih predlogov, je zapisano v napovedniku dogodka. 

Celodnevna izobraževalna delavnica je potekala od 10. do 17. ure, na dogodku pa je bilo poskrbljeno tudi za kosilo, okrepčilo in spremljevalno gradivo. Delavnica je po besedah organizatorja potekala v angleškem jeziku s sočasnim prevodom v slovenščino.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol