J. B. | 29. 5. 2023, 14:11

Prelestna športnica denar za olimpijske igre nabira s svojim razgaljenim telesom! (FOTO)

Instagram/Alexandra Ianculescu

Nastopila je na zimskih olimpijskih igrah, zdaj želi še na poletnih. Denar za nastop v Franciji pa zbira na za športnico precej nevsakdanji način. A ima, roko na srce, precej močne atribute ...

Alexandra Ianculescu je leta 1991 rojena športnica iz Romunije, ki je odraščala v Sibiu, nato pa se že leta 2001 preselila v Kanado. Ima tako romunsko kot tudi kanadsko državljanstvo, največje športne uspehe pa je dosegala v hitrostnem drsanju. Toda pred tremi leti se je poslovila od tega športa in se lotila cestnega kolesarstva

Profimedia

Trenutno živi v Nemčiji, njen največji športni cilj pa so olimpijske igre, ki jih bo leta 2024 organizirala Francija. Ali bo v Parizu nastopila ali ne, je prezgodaj govoriti, da bi uresničila svoje sanje, pa denar, ki ga potrebuje tudi za treniranje, nabira celo z razkazovanjem svojega razgaljenega telesa!

Alexandra Ianculescu je aktivna na priljubljeni platformi OnlyFans, težav s tem, da objavlja takšne vrste fotografij, pa nima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • alexandra ianculescu | OLY • (@speed_skater)

"Profil na OnlyFans sem odprla 2021. Pomaga mi, da preživim, da plačam najemnino in račune, da pokrijem stroške za kolesarstvo in da grem lahko na kavo. Ponosna sem na svoje telo. V vsakem primeru bi objavljala take fotografije, zato sem poskusila. Za en mesec, da vidim, kako bo šlo. In bilo je noro. Zdaj bi bila rada ena redkih športnic, ki bi nastopila tako na zimskih kot poletnih olimpijskih igrah. In ne, nimam prevelikih pričakovanj, saj nočem biti razočarana. Je pa vedno izziv poskusiti nekaj novega," je pojasnila prelestna športnica.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord