J. B. | 16. 3. 2023, 12:55

Športnik žaluje, njegovo srce je strto: posloviti se je moral od svoje hčerke (podrobnosti sežejo do srca)

Instagram/Matt Dunn

Za Matta Dunna morda še niste slišali, toda v tistih državah, v katerih imajo radi kriket, velja za izjemno znanega športnika.

Tridesetletnik iz Eghama v Veliki Britaniji si kruh služi pri klubu Surrey County Cricket Club, zdaj pa je njegovo družino zadela tragedija nepredstavljivih razsežnosti

Profimedia

Matt Dunn se je moral posloviti od svoje vsega dveletne hčerke Florence, ki je tragično umrla za posledicami hudega epileptičnega napada.

Punčka je že od rojstva bolehala za Dravetovim sindromom, redko genetsko boleznijo, ki se pojavi pri enem na 20.000 do 40.000 rojstev. Epileptične napade pri takšnih bolnikih sproži predvsem povišana telesna temperatura.

Instagram/Matt Dunn

"Za vedno boš v mojem srcu," se je od svoje punčke poslovil skrušeni Matt Dunn, družina pa je na Instagram profilu, namenjenem Florence, zapisala: "Naše prelepo dekle je dobilo angelska krila ... Bila si tako neverjetno ljubljena in na vseh nas si pustila neverjeten pečat. Razsvetlila si vsako sobo, v kateri si se pojavila. Večno bomo ponosni nate."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord