J. B. | 14. 11. 2022, 12:01

Svet športa pretresla smrt motociklističnega prvaka: "Življenje nikoli več ne bo enako"

Profimedia/fotomontaža

Na Severnem Irskem žalujejo za enim najboljših britanskih motociklistov vseh časov. Njegova smrt je zavita v tančico skrivnosti.

Svet motociklizma žaluje, v 36. letu starosti je življenje izgubil nekdanji britanski državni prvak Keith Farmer. Razlogi za njegovo mnogo prezgodnjo smrt niso znani, nesrečni športnik je umrl na domačem domu, obdan z družino, ki je tudi sporočila tragično vest.

Farmer je v zadnjem desetletju veljal za enega najboljših britanskih motociklistov. Severni Irec se je od tega bencinskega športa po dveh hudih padcih poslovil lani, idila po koncu dolge in naporne, a hkrati uspešne kariere pa ni trajala dolgo.

Bolezen, do katere so vodili zapleti po enem od padcev?

"Življenje nikoli več ne bo enako. Ostal sem brez besed. Odšel je moj mlajši brat ... Vsi smo bili tako zelo ponosni zaradi njega. Močno ga bomo pogrešali," je na Facebooku zapisal športnikov brat David Farmer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Farmer (@keithfarmer303)

Otoški mediji - kot rečeno - ne navajajo razloga smrti, nekatere spletne strani pa trdijo, da je bila zanj usodna bolezen, do katere so vodili zapleti po enem od zadnjih padcev med dirkanjem z motociklom.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol