J. B. | 24. 3. 2023, 10:43

Tekmece premaguje kot za šalo, tudi doma pa je zelo poskočen ... Slavni športnik razkril: "Prihaja otrok številka sedem!"

Instagram/Tyson Fury

Številni trdijo, da je rojstvo otroka nekaj najlepšega v življenju. Odlični as bo te čudovite občutke podoživel že sedmič.

Tyson Fury velja za enega najboljših boksarjev v zgodovini tega športa. Leta 1988 v Manchestru v Angliji rojeni športnik se je v svoji karieri v ringu boril 34-krat, ob tem pa slavil neverjetnih 33 zmag! Ena od njegovih bitk se je končala brez zmagovalca, doslej pa še ni bilo junaka, ki bi uspel na tla položiti kar 206 centimetrov visokega Otočana.

Profimedia

Toda Tyson Fury ni samo odličen športnik, marveč tudi oče, ki se lahko pohvali z zares številčno družino. Z ženo Paris, ki jo je spoznal že v najstniških letih, imata kar šest otrok, zdaj pa je Fury razkril, da je na poti še sedmi potomec.

Tri minute je bila klinično mrtva

"Končno mi je na zmenek uspelo odpeljati mojo čudovito nosečo ženo. Kakšna ženska!" je na Instagramu zapisal borec železnih pesti in dodal: "Bog je velik. Prihaja sedmi dojenček. Fantastična novica, ki me je res razveselila."

Profimedia

Fury je oče trem fantom, vsem je nadel ime Prince ("Jaz sem kralj, oni pa bodo princi, dokler si ne zaslužijo svojega upravičenega imena," je pojasnil karizmatični boksar), in trem puncam. Šesti otrok se je rodil avgusta 2021, deklici Atheni je ob rojstvu za tri minute zastalo srce in bila je klinično mrtva. Toda zdravniki so jo uspeli rešiti in danes je z njo vse v najlepšem redu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord