R. K. | 31. 10. 2022, 11:52

VIDEO: Novak Đoković s kavalirsko gesto popolnoma navdušil. Poglejte, kaj je storil

Twitter/jolebowski/posnetek zaslona/fotomontaža

Srbski tenisač je med tekom po pariškem parku storil nekaj, kar je v zares dobri luči pokazalo tudi njegovo človeško plat. 

Srbski teniški igralec Novak Đokovć se mudi v Parizu, kjer se bo udeležil teniškega turnirja. V Francijo je prišel nekaj dni prej, da bi se v miru prilagodil in pripravil za nastop, kamere pa so ga medtem v pariškem parku ujele pri zares kavalirskem dejanju.

Doković se je v sklopu priprav za nastop na turnirju Rolex Paris Masters 2022, ki od 31 oktobra do 6. novembra poteka v francoski prestolnici, odpravil na tek po enem od pariških parkov. Pri tem pa je priskočil na pomoč starejši ženski in nesel njeno prtljago, poroča spletni Jutranji list.

Na pariškem turnirju lovi že svoj sedmi naslov

Na posnetku, ki ga je na družbenih omrežjih delil nekdo od mimoidočih, je videti, kako tenisač pograbi večji kovček in ga brez obotavljanja nese na drugo lokacijo. Videoposnetek je med uporabniki sprožil precej odobravanja in pozitivnih komentarjev.

Đoković, ki je pariški turnir osvojil že šestkrat, tokrat lovi svoj sedmi naslov. Prva tekma ga čaka v drugem krogu turnirja, kjer se bo pomeril z zmagovalcem dvoboja med Argentincem Diegom Schwartzmanom in francosko ameriškim tenisačem Maximom Cressyjem, so še zapisali pri omenjenem mediju.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord