R. K. | 15. 11. 2023, 10:01

VIDEO: Je to eden najlepših golov v zgodovini? Neverjetno, kakšno spektakularno akcijo so izvedli otroci

Profimedia

Pred mlado rokometno ekipo, ki je navdušila splet, je očitno zelo svetla prihodnost.

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek čudovite rokometne akcije, ki so jo, kot da bi bili zelo izkušeni profesionalni igralci, izvedli člani otroške rokometne ekipe.

Instagram/pasionhb

V času, ko pred začetkom svetovnega rokometnega prvenstva za ženske konec tega meseca in pred evropskim prvenstvom, ki bo januarja potekalo v Nemčiji, vse bolj narašča rokometna vročica, je neverjetna rokometna akcija mlajših igralcev pritegnila še toliko več pozornosti.

Več podaj in žoga v mrežo

V spektakularni akciji je sodelovalo pet igralcev, zaključili pa so jo z golom s cepelinom. Prvi cepelin je levi zunanji napadalec vrgel na levo krilo. Levi krilni igralec je pritekel, žogo ujel v zraku in podal desnemu zunanjemu napadalcu, ta je storil podobno kot soigralec pred njim in žogo podaljšal do desnega krila, ki je žogo ravno tako ujel v zraku in jo podal nazaj do levega zunanjega napadalca, ki je akcijo začel, ta pa je žogo poslal proti mreži in jo uspešno zatresel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasion Handball (@pasionhb)

Ni znano, iz katere države prihaja mlada nadobudna ekipa, a zdi se, da bi jih lahko čakala lepa rokometna prihodnost.

Kateri tekmeci čakajo naši ekipi na prihajajočih prvenstvih?

Slovenska ženska rokometna ekipa je sicer na svetovnem prvenstvu, ki bo med 29. novembrom in 17. decembrom potekalo na Danskem, Norveškem in Švedskem, uvrščena v skupino D in se bo na Norveškem pomerila s Francijo, Angolo in Islandijo. Le slab mesec pozneje bo sledilo še evropsko rokometno prvenstvo v Nemčiji za moške, kjer se bo v prvem delu tekmovanja slovenska reprezentanca pomerila s tekmeci iz Ferskih otokov, Poljske in Norveške. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol