R.S. | 1. 6. 2023, 15:47

Vsi se sprašujejo, kaj Novak Đoković nosi na prsih

Twitter/alvarobenitolb/fotomontaža

36-letnik je tokrat presenetil z nenavadno ploščico, ki jo je prilepil na prsi. Za kaj pravzaprav gre? 

Trenutno najboljši teniški igralec na svetu se vedno znova znajde v središču pozornosti. Novak Đoković je v prvem krogu Roland Garrosa na kamero napisal politično sporočilo glede napetosti na Kosovu, v drugem krogu pa je pozornost pritegnila nenavadna ploščica, ki jo je Srb prilepil na prsi. Z dejanjem je številne spomnil na Tonyja Starka, junaka iz Iron Mana

"Kot majhen sem oboževal Iron Mana. Moja ekipa ima nanotehnologijo, ki mi pomaga, da na igrišču dam vse od sebe. In to je največja skrivnost moje kariere. Če ne bi bilo tega, danes ne bi sedel tukaj," je o nenavadni ploščici povedal 36-letnik. 

Teniški igralec je komentiral tudi zapis o Kosovu, ki je dvignil kar nekaj medijskega prahu. "Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju," je zapisal nedavno. 

Zapisa ne obžaluje. "Ne moti me, da sem to povedal. Še enkrat bi to naredil, ampak moje izjave že imate. Zavedam se, da se veliko ljudi ne strinja, ampak tako je. Še vedno stojim za tem. Zame ni turnirja za grand slam, na katerem ne bi bilo drame. Zdi se mi, da me to preganja," je dejal. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol