15. 3. 2021, 12:21 | Vir: STA

Dvema igralcema PSG med tekmo vdrli v hišo

Xinhua/STA

Tatovi so v nedeljo zvečer med obračunom francoskih nogometnih klubov Paris Saint-Germain in Nantes vdrli v hiši igralcev PSG, Argentinca Angela Di Marie in Brazilca Marquinhosa.

Zvezdniško moštvo je domači obračun proti Nantesu, ki se krčevito bori za obstanek v ligi, izgubilo z 1:2. Med tekmo je po posredovanju športnega direktorja Leonarda, argentinski trener Mauricio Pochettino rojaka Di Mario zamenjal v 62. minuti. Triintridesetletnik je po krajšem pogovoru s trenerjem odbrzel proti domu.

Tam so Argentincu vdrli na podstrešje in odtujili vsebino iz sefa. Ob tem Argentinčeva družina ni opazila nič nenavadnega, dodajajo. Argentincu so vdrli že v stanovanje v Manchestru, ko je leta 2015 igral za United.

Pariški primer je že prevzela posebna enota za vlome. Ta je po pisanju dpa posredovala tudi v primeru vloma v domovanje Marquinhosa in njegovih staršev. Dodatnih informacijah, kaj naj bi tatovi odtujili, pa še ni.

"Po tekmi smo se pogovarjali o povsem drugih zadevah kot o porazu. Igralci so vendarle občutljivi," je v nedeljo zvečer na tiskovni konferenci dejal Pochettino.

Januarja so tatovi vlomili že v hišo napadalca PSG, Argentinca Maura Icardija.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.