Nika Vajnhandl | 1. 4. 2022, 17:00

EKSKLUZIVNO: Dončić poskrbel za ZAROKO leta! "Zavrtelo se mi je pred očmi!" je razkrila bodoča nevesta.

IG: @anamariagoltes

Luka Dončić in njegova najdražja sta se odločila za velik korak v njuni zvezi: "Bilo je POSEBNO!"

Slovenski košarkar Luka Dončić, ki je postal prva zvezda kluba Dallas Mavericks, in Ana Maria Goltes sta se spoznala leta 2011, ko je Luka bil star 12, Ana Maria pa 13 let. V zvezi sta od leta 2016.

Po dolgoletni zvezi ni popolnoma nič nepričakovanega, da se je Dončić končno odločil za naslednji korak. Njuno zvezo je želel zapečatiti in tako zagotoviti, da bo Goltesova za vedno njegova. Zaprosil jo je! Nič čudnega ni, da je lepotica našemu košarkarskemu asu rekla jasen in glasen: "DA!"

KAKO jo je Dončić zaprosil?

Ni pa to vse. V ozadju se skriva prav posebna zgodba - KAKO jo je Dončić zaprosil, da z njim preživi preostanek življenja. To zgodbo bosta zagotovo povedala vsem - še preden pa jo, pa sta jo razkrila za Metropolitan!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

"Bilo je kot v sanjah!"

Čeprav Goltesova in Dončić z mediji redko spregovorita o svojih intimnih zadevah, je zgodba o njuni zaroki tako romantična in čudovita, da bodoča nevesta med našim srečanjem ni mogla skrivati navdušenja. "Bilo je kot v sanjah," začne z iskricami v očeh. Vse skupaj se je začelo po tekmi proti Cleveland Cavaliers, ko je Luka prišel domov in rekel: "Hitro spat, zjutraj zgodaj vstaneva!". Pove, da je res kmalu za tem zaspala, Luka pa jo je naslednje jutro prebudil s torbami, pripravljenimi za odhod.

Profimedia

"Zasluživa si dan na plaži"

Čeprav je vztrajala, da ji pove, kam se odpravljata, ji tega ni želel razkriti. Odpeljala sta se do Dončićevega zasebnega letala in se z roko v roki povzpela po stopnicah. Na letalu ju je čakala skupina stevardes. 

"Med vožnjo z letalom sem res bila živčna. Ni mi hotel povedati, kam se odpravljava! Šele po dolgem prepričevanju, mi je rekel, da si zasluživa dan na plaži," nam zaupa.

Po nekaj urah sta pristala na otoku Sveta Lucija na meji med vzhodnim Karibskim morjem in Atlantskim oceanom.

Z vespo do čolnička

Ko sta pristala, je na njiju že čakal motorček. Na glavi sta si poveznila čeladi in Luka je sedel spredaj. Na vprašanje, ali je njegova vožnja divja, se Goltesova nagajivo zasmeji: "Saj veste, malo pa že."

Po vožnji sta po besedah Goltesove prišla do "čudovite obale, kjer sem začutila, da je ta 'izletek' res nekaj posebnega". Opisuje, da sta se dolgo poljubljala, preden sta se vkrcala na čoln, ki ju je čakal.

Opisuje, da je čoln peljal po poteh, ki so razkrivale čudovite razglede Karibskega morja, ki ga že tako ali tako obožuje.

Profimedia

Kako se je zgodilo?!

Kuhar jima je pripravil kosilo, nato pa Ana Maria opiše, KAKO SE JE ZGODILO. Izpoved objavljamo v celoti:

Jedla sva, bilo je prijetno toplo in razgled je bil čudovit. Karibsko morje tako ali tako obožujem, zato je najbrž izbral to lokacijo. Ne morem opisati, kako srečna sem bila. Z njim, na kraju, ki je jemal dih. Klepetala sva o tekmi, pa o tem, kako dobro je šlo njegovi ekipi, ko je začel:

"Veš, Ana Maria, nič od tega se ne bi zgodilo - ne bi bil tako dober - če ne bi imel tebe."

Vzelo mi je dih. Slutila sem, da bo povedal nekaj velikega. Nadaljeval je:

"S tabo želim ostati za vedno. Upam, da je to nekaj, kar tudi ti hočeš ..."

Pokleknil je. Svet se mi je zavrtel pred očmi, oblila me je vročica in bila sem bolj srečna, kot sem mislila, da sem lahko! Začela sem jokati, priznam. Seveda sem navdušeno rekla: "DA!"

Kaj se je zgodilo za tem?

Ana Maria se na to vprašanje zasmeji: "To pa naj ostane skrivnost." Redakcija Metropolitana jima želi čudovito prihodnost in ogromno talentiranih košarkašev.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord