N.A. | 7. 5. 2020, 08:56

Evropski nogometni navdušenci v precepu: denar, nogomet ali zdravje?!

Profimedia

Kdaj se bodo nadaljevala nogometna tekmovanja, je vprašanje, ki si ga te dni postavljajo številni nogometaši in nogometni navdušenci. Medtem ko so nekateri odločeni, da se do umiritve epidemije ne bodo vrnili na zelenice, drugi poudarjajo, da so na igrišču veliko manj ogroženi od prodajalk v trgovinah. 

Za športne navdušence svet še vedno stoji. Nogomet, ki je daleč najbolj priljubljen, bo nekaj tednov zagotovo še čakal ob strani na svojo priložnost. Vsaka država ima svoje poglede na nadaljevanje prvenstev, katero odločitev bodo izbrali, pa zanima prav vse. 

Virusna kriza bo še poglobila prepad med bogatimi nogometnimi velikani in njihovimi manjšimi tekmeci, prihodnost številnih klubov visi na nitki. 

"Prav tako najbrž tudi vsi sponzorji ne bodo tako zelo radodarni kot so bili doslej. Nekako se je zdelo, da je nogomet na vrhuncu in da ga nič ne more ustaviti. A ga je, virus. Ta je očitno mnenja, da so bile številke previsoke in da se morajo karte na vsake toliko časa malce premešati," je v članku zapisal Sportklubov novinar Gregor Virag, ki se je podrobno poglobil v dogajanje v evropskem nogometu. Članek v celoti si lahko preberete na Sportklub.si. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ