Ž.A. | 27. 1. 2022, 07:30

(FOTO) Luka Dončić ob obletnici smrti objavil čustveno fotografijo s tem znanim športnikom (in njegovo hčerko)

Profimedia

Te dni se še kako spominjamo znanega športnika in njegove hčerke, ki sta pred dvemi leti tragično umrla v nesreči. Čustveno se ju spominja tudi naš zvezdnik Luka Dončić, ki ju je počastil z dvema fotografijama na svojem Instagramu.

Januarja 2020 smo vsi zadržali sapo, ko smo izvedeli, da sta vrhunski košarkaš Kobe Bryant in njegova hčerka Gianna bila med devetimi ljudmi, ki so umrli v helikopterski nesreči v južni Kaliforniji.

Morda vas zanima tudi: Vanessa Bryant razkrila, na kakšen način točno je izvedela o tragični smrti svojega moža Kobeja in hčerke Gianne

Ali pa: Srce parajoča gesta Vanesse Bryant v poklon svoji pokojni hčerki Gianni

Ob drugi obletnici njune smrti se ju spominjajo po celem svetu ... med drugimi tudi naš najuspešnejši košarkaš Dončić
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Dončić je objavil dve fotografiji. Na prvi se smehlja ob ramenu velikega košarkarskega asa, na drugi pa z njegovo hčerko Gianno, ki je kazala ogromen košarkaški potencial, saj je pogumno hodila po poti svojega očeta.

Preberite tudi: Kobe Bryant je v hčerki videl svojo košarkarsko naslednico (VIDEO)

Ozadje za tema fotografijama je pravzaprav zelo zanimivo. Tisti dan, je Dončić med tekmo slučajno med izvedbo žoge stal pred Bryantom, ko ga je ta ogovoril v slovenščini. Si morate misliti? 

Luka Dončić se pripravlja na izvedbo žoge s strani, ko mu za njegovim hrbtom nekdo iz publike nekaj prišepne. Dončić se obrne, na široko razpre oči in se s stiskom rok pozdravi z gledalcem.

Več o tem dogodku si preberite tukaj (ne spreglejte niti videoposnetka tega pripetljaja): Kobe Bryant se je naučil slovensko, da bi se lahko slikal z Dončićem

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord