N.A. | 2. 7. 2020, 11:46

Francoz stopil na stran Đokovića: "Bil sem srečen, ker se je tenis znova igral"

Photo by Mario Gogh on Unsplash

Francoski tenisač Pierre-Hugues Herbert je pokomentiral situacijo okrog Adria turneje, katere organizator Novak Đoković se je znašel pod plazom kritik, zaradi nepremišljenega ravnanja. Srb je želel s turnirjem pomagati igralcem iz regije, zaradi okuže s COVID-19 pa je pristal v samoizolaciji. 

Tudi Herbert je Novaku zameril organiziranje regionalne turneje, a v svojih kritikah ni šel tako daleč kot tisti najbolj ogorčeni:

"Bil sem srečen, ker se je tenis znova igral. To bi morala biti ena velika zabava, ki pa se je sprevrgla v nočno moro. Morda se je vse skupaj odvilo prezgodaj. Novak ima veliko idej. Logično je, da vsem niso všeč vse, a je oseba, ki tenisu daje veliko. To velja tudi za vse igralce. Zato sem na njegovi strani."

Prvi tenisač sveta zaenkrat še ni razkril, če bo zaigral na US Opnu, Herbert pa je prepričan, da bo v New Yorku vse drugače:

"V New York se bo letelo, da bi igrali pred praznimi tribunami in da čustev ne boste delili z navijači. Prosti čas boste zapravili v hotelski sobi, ves čas boste nosili masko, ne boste smeli obiskati Manhattna...."

Več športnih novic najdete na Sportklub.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.