Uredništvo | 15. 4. 2024, 20:09

Bizaren incident med nogometno tekmo: na igrišče prišla kača in dvakrat ugriznila sodnika (VIDEO)

Instagram/fkgornjesinkovce/posnetek zaslona

Dogodek, do katerega je prišlo med nedavnim nogometnim srečanjem, marsikoga ne bo pustil ravnodušnega.

Ob prizoru, do katerega je prišlo med nogometno tekmo v Srbiji, bi tisti s fobijo pred kačami zagotovo otrpnili. Na igrišče se je namreč kar med tekmo priplazil precej velik primerek, zaradi česar so morali temo prekiniti, kača pa je za nameček kar dvakrat ugriznila sodinka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Gornje Sinkovce / ГC (@fkgornjesinkovce)

Posredovanje navijača razjarjilo kačo

Nenavadno dogajanje na tekmi leskovške lokalne lige, kjer sta se srečali ekipi Gornje Sinkovce in Radnik Šišinac, se bo zagotovo vpisalo v anale najbizarnejših incidentov, ki so se zgodili na nogometnih tekmah. Da bo ostalo za prihodnje generacije, so prisotni vse skupaj tudi posneli, video pa je zaokrožil po družbenih omrežjih.

Na posnetku je videti, da je bila kača, ki se je pojavila na igrišču, zares velika. Najprej jo je poskušal s pomočjo nahrbtnika precej nespretno pregnati eden od navijačev, a mu to ni uspelo. Žival se ni niti malo ustrašila, ampak je zaradi njegovega početja postala samo še bolj razjarjena in je večkrat šavsnila proti njemu. Ostali prisotni so vse skupaj raje opazovali z varne razdalje.

Instagram/fkgornjesinkovce/posnetek zaslona

Posnetek dogajanja delil eden od klubov

Nato je pogum zbral nogometni sodnik, ki se je vsiljivki približal, jo zgrabil in jo, potem ko ga je kača očitno ugriznila, zalučal proti bližnjemu pobočju. Posnetek incidenta je na Instagramu delil domači nogometni klub Gornje Sinkovce, v objavi pa so pripisali tudi nekaj dodatnih podrobnosti.

"Zgodila se je zelo nenavadna situacija. Na igrišču se je pojavila kača, zaradi katere je bila tekma prekinjena," so povzeli in dodali: "Fascinantno je, da je sodniku uspelo kačo ujeti in odstraniti z igrišča, pri tem pa kača ni bila poškodovana." Ob tem so zapisali še, da se je "glede na trenutne podatke izkazalo, da je bil sodnik med dogodkom odporen na dva uriza."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol