E. Č. | 6. 2. 2024, 10:11

Vse zaradi ženske: nogometaš znanega košarkarja napadel v ... otroški igralnici! (Znane sočne podrobnosti)

Profimedia

Eden je bil vrhunski nogometaš, drugi je svetovno znani košarkar. Prvi je grozil celo s škarjami in bil aretiran, vse pa se je zgodilo v - otroški igralnici! Razlog? Ženska!

V Srbiji v teh dneh močno odmeva afera, ki sta jo zakuhala dva znana športnika. Nikola Petković je svoj čas navduševal kot nogometaš, med drugim je nosil dres nekdanjega evropskega prvaka Crvene zvezde. Nemanja Bjelica si je kot svetovno znani košarkar kruh med drugim služil tudi v ligi NBA, kjer je bil predlani s klubom Golden State Warriors celo državni prvak.

Nikola Petković

Nikola Petković

Profimedia

Na eni strani torej bivši nogometaš, na drugi uspešni košarkar, med njima tolikšna napetost, da bi jo lahko rezali s škarjami, vmes pa ... ženska! No, z dodatkom, da je Nikola Petković škarje želel uporabiti na nekoliko drugačen način. Svoj čas mladi srbski reprezentant je Bjelici med drugim zagrozil, da ga bo zabodel. Da, s škarjami!

Ob vsem tem je najbolj bizarno, da si je dvojec v "lase skočil" kar v otroški igralnici! Incident se je zgodil v enem od nakupovalnih središč v Beogradu. Bjelica je bil tam z otrokom, ko je do njega pristopil Petković. Slednji je trenutno v ljubezenskem razmerju z ženo uspešnega košarkarja, ki je sredi ločitvenega postopka.

"Nemanja in Mirjana Bjelica že nekaj časa ne živita več skupaj, ločila se še nista, a sodni postopek teče. Vmes naj bi se spustila v razmerje z nekdanjim nogometašem Petkovićem, ki je košarkarja v igralnici, kjer je bil z otrokom, ki ga ima iz zakona z Mirjano, žalil in mu grozil. Razlog za to naj bi bila prav Bjeličeva žena," je za Kurir pojasnil neimenovani vir.

Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica

Profimedia

Nikola Petković naj bi Bjelici - kot rečeno - med drugim grozil s škarjami, ob tem pa mu zabrusil: "Vse ti bom vzel. Ženo, otroke, družino. Vse. In vzel ti bom tudi ves tvoj denar." Petkovića je policija po dogodku aretirala, a je nekdanji nogometaš trenutno na prostosti. Izrečena mu je bila prepoved približevanja Nemanji Bjelici.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol