4. 4. 2022, 11:50 | Vir: Sportklub

KDO je poskrbel za veliko slavje v Stožicah? Prosinečki: "Fantom lahko le čestitam."

Profimedia

Tik pred naslednjim derbijem je Olimpiji uspelo ponovno navdušiti svoje navijače.

Medtem ko so navijači na tekmi proti Domžalam od prve do zadnje minute omalovaževali takratnega trenerja Dina Skenderja in zahtevali njegov odhod, ki so ga le uro po tekmi tudi dočakali, so njegovega naslednika skozi celotno tekmo bodrili in večkrat vzklikali: “Žuti, legenda! Žuti, legenda!”

Po tem, ko mu je že kot nogometašu v Olimpiji uspel debi z zmago, je Robert Prosinečki zdaj ob trenerskem debiju na klopi Olimpije s 4:1 premagal Radomlje. Tako je svojemu novemu klubu prinesel prvo zmago po treh tekmah čakanja in med navijače prinesel veliko optimizma.

V Ljubljani se je z njegovim prihodom spremenilo vse, samo nekaj ne

Število gledalcev v Stožicah je bilo spet porazno, a Prosinečkega to ne skrbi. "Neugoden termin, nedelja ob 20.15. Ljudje naslednji dan delajo. Verjamem pa, da bodo gledalci, če bomo igrali tako kot danes in bomo imeli rezultate, na naše tekme prihajali v večjem številu," je dejal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLKN sport (@blkn_sport)

Toda časa za veselje ni. Olimpijo že v soboto čaka verjetno odločilni trenutek zaključka sezone, do katerega je še sedem tekem. V Ljudskem vrtu bo skušala premagati Maribor in se vrniti v igro za naslov.

Več o tekmi lahko preberete na Sportklubu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord