22. 10. 2021, 15:00 | Promocijska objava

Kolesar Luka Mezgec razkriva svoje skrivnosti za uspeh

Foto: Vita Orehek

Ker v življenju ne gre brez pravega pomočnika.

Luka Mezgec, profesionalni športnik, ki večino svojega časa preživi na kolesu, je z nami delil nekaj svojih nasvetov in skrivnosti za doseganje boljših rezultatov.

"Vse se seveda vrti okoli treningov in tekmovanj, zato se ostale stvari usklajujejo okoli tega. Družino poskušam čimvečkrat povabiti na dirke in priprave, saj smo samo tako lahko več skupaj. Šport, razen kolesa, zares pogrešam med tekmovalno sezono, kajti takrat se namreč ne morem ukvarjati z drugimi aktivnostmi, čeprav bi si želel. V mesecu oktobru in novembru sem zato zelo aktiven, čeprav bi moral načeloma takrat bolj počivati," nam zaupa Luka.

Ker je usklajevanje številnih aktivnosti in dogodkov ter hkrati analiza svojih rezultatov in izboljšanje le-teh lahko naporno, se Luka pri tem zanaša tudi na svojega pomočnika.

"Vsakodnevni tempo profesionalnega športnika je natrpan in zelo raznolik iz dneva v dan, zato je koledar z opravki nujen. Tako nikdar ne zamudim dogodka in vedno z lahkoto uskladim urnik."

Iz tega razloga je navdušen nad novim Samsung Galaxy Z Fold3 5G, ki se odpre kot knjiga in mu tako omogoča, da zaslon enostavno razdeli na dva dela in opravlja več aktivnosti hkrati. Večopravilnost je tista, ki mu omogoča fokusiranje na treninge in izboljšanje rezultatov, pri čemer pa je vedno povezan s svojim trenerjem. Tudi s pomočjo Galaxy ekosistema, ki združuje in povezuje različne Galaxy naprave, kot sta tudi pametni uri Galaxy Watch4 in Galaxy Watch4 Classic.

Foto: Vita Orehek

"Analiziranje mojih treningov in dirk je veliko boljše in bolj zabavno z velikim brezkončnim in upogljivim zaslonom. Uporabniška izkušnja je še boljša, ko lahko telefon prepogneš pod željenim kotom," je na Instagramu zapisal Luka. Zaupa nam še, da njegov dan ne mine brez kave, kolesa, vode, hrane in telefona z dobro kamero, ki naredi zbirko spominov mnogo bolj nostalgično.

"Čeprav smo v današnjem času morda preveč obremenjeni z dosegljivostjo in bi si včasih želel, da bi se lažje odklopil in večkrat pustil telefon doma, pa se po drugi strani počutim bolj varno kadar treniram sam in vem, da sem dosegljiv, v primeru nezgode. Na dirkah in pripravah, kjer preživim doberšen del leta, pa si ne predstavljam življenja brez hitre povezave. Dolge ure potovanj si tako kjerkoli lahko krajšam čas z branjem novic, gledanjem Netflixa in kratenjem časa na socialnih omrežjih," dodaja Luka.

Poglejte video, v katerem Luka razkriva še več zanimivosti svojega vsakdana:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Mezgec (@lukamezgec)

Ob tem vas vabimo, da si v aplikaciji Samsung Members ogledate Samsung program lojalnosti, ki prinaša posebne ugodnosti. Popusti, prednosti in številna presenečenja so le del posebnega programa, ki je zasnovan na način, da Samsung svojim zvestim uporabnikom reče: Hvala za vaše zaupanje! Samsung Lounge program lojalnosti vam bo odprl vrata v svet fenomenalnih popustov, ponudb in presenečenj, ki smo jih zasnovali samo za zveste Samsung uporabnike.

Več informacij o tej fenomenalni ponudbi preverite na tej povezavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Mezgec (@lukamezgec)