Uredništvo | 14. 9. 2023, 17:42

Dokažite, da ste najboljši košarkarski trener na svetu: Fantasy Evroliga je prišla na Sportklub!

Ste se že prijavili?

V letošnji sezoni bo United Media v sodelovanju z najboljšo košarkarsko ligo v Evropi priljubljeno igro ponudila ljubiteljem košarke tudi na svojih športnih spletnih straneh!

Od zdaj dalje se lahko registrirate in prijavite svojo virtualno ekipo za še eno razburljivo sezono evrolige. Tekmujte z na tisoče drugih igralcev in osvojite privlačne nagrade. Zmagovalec lige bo osvojil vstopnice za zaključni turnir evrolige v Berlinu, poleg tega pa bodo vsak mesec na voljo tudi druge privlačne nagrade za najboljše Fantasy igralce.

Kar se tiče pravil, je najpomembneje vedeti, da lahko vsak igralec sestavi največ tri postave, znotraj svojega virtualnega računa pa mora “kupiti” po štiri branilce, štiri krilne igralce, dva centra in trenerja. V svoji ekipi imate lahko največ tri igralce iz posameznega evroligaškega kluba.

Podrobnosti o tem, kako se točkuje učinek igralcev, kdaj in kako jih lahko zamenjate, si lahko preberete na strani PRAVILA.

Do začetka nove evroligaške sezone 5. oktobra lahko nedvomno dobro preučite postave vseh ekip, zamenjate igralce in spremljate, v kakšni formi so. Vse prenose evrolige v letošnji sezoni boste lahko ekskluzivno spremljali na kanalih Sportkluba, novice, poročila, reportaže in video vsebine pa na naši spletni strani.

Naj se tekmovanje začne!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol