R. K. | 3. 9. 2022, 09:12

Ena lepša kot druga: predstavljamo srčne izbranke naših najboljših košarkarjev

Profimedia/Instagram/anamariagoltes

EuroBasket, na katerem slovenska reprezentanca brani naslov evropskega prvaka, je že v polnem zagonu. Za našo izbrano vrsto vneto navijajo tudi srčne izbranke košarkarjev, ki so vse po vrsti prave lepotice. Jih že poznate?

Partnerica našega najboljšega košarkarja Luke Dončića Anamaria Goltes se večkrat pojavi na Dončićevih tekmah, običajno pa navija oblečena v njegov dres. Ob začetku EuroBasketa je na Instagramu delila fotografijo, na kateri ji družbo delajo njuni kužki, ki prav tako nosijo drese z napisom Dončić.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Najzvestejša navijačica Zorana Dragića je njegova žena Svetlana, ki je ljubezen njegovega življenja. Skupaj imata tudi dva otroka, dečka Marka in deklico Ano

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Dragić (@zoki_dragic)

Dva otroka imata tudi Adriana in Žiga Dimec. Soproga reprezentančnega centra je sicer tudi zelo priljubljena spletna vplivnica in uspešna podjetnica. Ima svojo linijo oblačil in lepotnih izdelkov. Njuna ljubezen traja že dolgo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D R I J A N A D I M E C (@adrijanadimec)

Izbranka Vlatka Čančarja je hrvaška metalka kladiva  Eva Mustavić, ki je v tej disciplini tudi trikratna hrvaška prvakinja. Pred leti je na mladinskem evropskem prvenstvu osvojila srebrno medaljo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatko Čančar (@cancar31)

Poročen je tudi Edo Murić, ki je leta 2020 v zakon skočil z lepotico Nino Tatalović. "Ko sva se prvič spoznala, sem vedel, da se želim poročiti s tabo. Ti si oseba, zaradi katere je moje življenje popolno", je ob poroki v objavi na Instagramu zapisal košarkar. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edo Murić (@muricedo8)

Najzvestejša navijačica Jake Blažiča je njegova žena Veronika, s katero sta poročena od leta 2018, skupaj pa imata hčerko, ki sta se je razveselila dve leti kasneje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaka Blazic (@jakablazic)

Poročila sta se tudi Klemen Prepelič in Tamara Teofilović, ki sta usodni da dahnila pred tremi leti. Skupaj imata sina Tea.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Prepelič (@prepelicklemen)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol