J. B. | 23. 11. 2022, 11:12

Goran Dragić dobil poseben obisk iz domovine: v Chicagu ga je obiskala slovenska zvezdnica (FOTO)

Profimedia

V Chicagu je zanimivo tudi zaradi Slovencev. Pod obroči tamkajšnje košarkarske dvorane se poti legendarni Ljubljančan, glasbene navdušence pa bo zabavala priznana pevka iz deželice na sončni strani Alp.

Nova sezona v ligi NBA je v polnem zamahu, za košarkarje v tem severnoameriškem tekmovanju ni počitka. Še kako dejaven je v zadnjem obdobju tudi Goran Dragić, ki je poleti podpisal za Chicago in še podaljšal svoje udejstvovanje v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. Toda kljub temu, da ima polne roke dela z metanjem žoge proti košu, si je po eni od tekem vzel čas za prav poseben obisk iz Slovenije.

Kot je veteran iz Ljubljane razkril na Instagramu, ga je v Chicagu obiskala glasbena zvezdnica Senidah, ki se trenutno mudi v Združenih državah Amerike. "Hvala, ker ste prišli!" je zapisal Dragić in objavil skupinsko fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Senidah v ZDA ni odšla zgolj zato, da bi uživala v košarkarskih potezah Gorana Dragića, ampak bo tam tudi nastopala. Že jutri jo čaka koncert v Chicagu, potem bo obiskala še New York in St. Louis.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec