R.S. | 5. 3. 2023, 09:30

Goran Dragić navdušil z objavo nove fotografije

Profimedia

36-letnik se je pred kratkim razšel s Chicago Bulls. Zdaj je pripravljen na nov začetek. 

Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić ni več član ekipe Chicago Bulls, ki igra v severnoameriški ligi NBA. Zdaj bo do konca sezone igral za moštvo Milwaukee Bucks. Na družbenih omrežjih je 36-letnik objavil fotografijo, na kateri podpisuje pogodbo. Zraven je pripisal: "Pripravljen sem! Gremo Milwaukee Bucks." Slačilnico si bo delil z enim najboljših igralcev na svetu, Grkom Giannisom Antetokounmpojem. Nosil bo dres s številko 31.

V klubu iz Milwaukeeja verjamejo, da jim lahko Dragićevo vodenje in sposobnosti pomagajo pri lovu na naslov prvaka. Trenutno jim namreč kaže izjemno dobro, saj so zmagali na 16 zaporednih tekmah in na vrhu lestvice za prvaka vzhodne konference prehiteli Boston Celtics. ''Je tekmovalen in pameten igralec, zato smo navdušeni, da ga lahko dodamo naši ekipi,'' je o 36-letniku povedal trener Milwaukeeja Mike Budenholzer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Bogata kariera Ljubljančana

V dolgoletni karieri v najmočnejši košarkarski ligi je Dragić igral še za Phoenix Suns, Houston Rockets, Toronto Raptors in Brooklyn Nets, soočal pa se je tudi s številnimi poškodbami. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol