R. K. | 22. 5. 2023, 13:00

Jack Nicholson na košarkarski tekmi tarča verbalnega zbadanja (nanj sta se spravila brata srbskega zvezdnika)

Profimedia

Hollywoodski zvezdnik, ki ga zadnje čase v javnosti nismo videli pogosto, je imel precej kisel večer.

Slavni hollywoodski igralec, ki je znan navijač in podpornik košarkarskega kluba Los Angeles Lakers, se je pojavil na zadnji tekmi končnice lige NBA, kjer so se Lakers že tretjič pomerili z Denver Nuggets, in postal tarča verbalnega zbadanja. 86-letnik ima v prvi vrsti tik ob parketu zakupljen sedež, ki je bil v zadnjem obdobju pogosto prazen, saj se je pojavljanju v javnosti dolgo izogibal. A to se je spremenilo, ko se je Lakers uspelo prebiti v končnico.

Profimedia

Zbadala sta ga košarkarjeva brata

Na Nicholsonovo žalost pa se vse skupaj ni odvilo, kot bi si on in drugi navijači losangeleškega kluba želeli. Lakers so namreč že tretjič zaporedoma izgubili, s čimer si je nasprotna ekipa pridobila prednost, ki je v zgodovini lige ni uspelo izničiti še nikomur.

Ekipa iz Los Angelesa ima tako kljub zvezdnikoma Anthonyju Davisu in LeBronu Jamesu le še malo možnosti, da letos osvoji prestižni naslov. Po drugi strani pa Denver od prve uvrstitve v finale v zgodovini loči samo ena zmaga. 

Do razočaranega Nicholsona ob koncu tekme nista bila nič kaj prijazna brata srbskega zvezdnika Denverja Nikole Jokića. Nemanja in Strahinja Jokić, ki sta znana po tem, da se kot glasna podpornika Denverja z navijači nasprotnih ekip večkrat zapleteta v verbalne spopade, sta igralca med odhajanjem iz dvorane zbadala. Za njim sta zavpila "se vidimo naslednje leto" ter mu ob tem ironično mahala. Posnetek njunega ravnanja se je pojavil tudi na Twitterju.

Med odhodom iz dvorane se je kislo držal

To 86-letni filmski legendi ni bilo pretirano všeč, a se med odhajanjem iz dvorane na provokacije ni odzval, navajajo ameriški mediji. A medtem so se na Twitterju pojavile tudi trditve, da naj bi si Nicholson in brata Jokić "prijaznosti" izmenjevali vzajemno, igralec pa naj bi se nato med odhodom iz dvorane držal precej kislo. 

Profimedia

Nicholson se je pojavil na zadnjih štirih tekmah Jezernikov, to pa je bilo tudi prvič po otvoritvi sezone 2021/2022, da so ga tam opazili. Prvič se je tam pojavil 28. aprila na tekmi proti Memphis Grizzlies. Tam se je srečal s soustvarjalcem Seinfelda in zvezdnikom serije Curb Your Enthusiasm Larryjem Davidom in košarkarjem LeBronom Jamesom, piše People.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu