J. B. | 15. 2. 2023, 09:28

Košarkarski mojster in strokovnjak za romantiko: poglejte, kako čudovito je Luka Dončić za valentinovo obdaril svojo Anamario (FOTO)

Profimedia/Instagram/Anamaria Goltes/fotomontaža

Na praznik zaljubljencev slovenski zvezdnik ni pozabil na svoje dekle.

Na košarkarskem parketu mu ni para, tudi kar zadeva njegovo ljubezensko življenje, pa bi se lahko marsikdo zgledoval po Luki Dončiću. Čeprav je slovenski zvezdnik sredi naporne sezone v ligi NBA in dejansko nima praktično nič prostega časa, saj se z Dallasom bori za preboj v končnico, na valentinovo ni pozabil na svojo srčno izbranko.

Bujni šopek in še romantična fotografija

Anamaria Goltes, ki je srce izjemnega Ljubljančana osvojila že pred leti, je z objavo na Instagramu razkrila, na kako romantičen način se je Luka Dončić na praznik zaljubljencev, ki smo ga praznovali v torek, spomnil nanjo.

Instagram/Anamaria Goltes/posnetek zaslona

Luka Dončić je Anamario obdaril s čudovitim šopkom, sestavljenim iz rožnatih in belih cvetov. Glede na to, kako razkošen je šopek, je jasno, da je moral 23-letnik zanj globoko seči v žep. Toda glede na to, da z igranjem košarke že nekaj let služi milijone, to zanj kakopak ni bil niti najmanjši problem ...

Instagram/Luka Dončić/posnetek zaslona

Da je še kako romantičen fant, je Luka Dončić kasneje vnovič potrdil tudi z objavo fotografije zaljubljenega para, ki jo je med drugim opremil dvema rdečima srcema. Čudovito, ni kaj!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol