R. K. | 30. 12. 2022, 10:42

Luka Dončić le prišel do želenega piva, v garderobi ga je pričakalo veliko presenečenje

Youtube/Bleacher Report

Po viralni izjavi, ki jo je slovenski košarkarski zvezdnik dal po zgodovinski tekmi, ga je veliko ameriško pivovarsko podjetje s svojimi izdelki dobesedno zasulo.

Neverjeten dosežek Luke Dončića na tekmi proti ekipi New York Knicks čez lužo še vedno buri duhove. Po tem, ko je slovenski košarkar dosegel kar 60 točk, 21 skokov in 10 podaj ter v intervjuju dejal: "Utrujen sem kot hudič. Potrebujem pivo za regeneracijo," je ta njegova izjava nemudoma zaokrožila po družbenih omrežjih.

Željo so mu uslišali tudi pri enem večjih ameriških proizvajalcev te alkoholne pijače, kjer so očitno sklepali, da slovenski košarkar potrebuje zelo veliko regeneracije in so v prostore njegove ekipe dostavili več zabojev svojega piva, ob tem pa mu napisali tudi sporočilo.

Dostavili so mu 18 zabojev piva

Zvezdnik Dallas Mavericksov je očitno navdušil tudi odgovorne pri velikem ameriškem pivovarskem podjetju Anheuser-Busch, ki si lasti tudi nekatere svetovno znane znamke piva, med drugimi tudi Budwiser in Beck's.

Pri podjetju, ki upravlja z 12 pivovarnami po ZDA, so Dončiću kar 18 zabojev piva znamke Michelob Ultra poslali naravnost v garderobo. Vse skupaj so posneli, posnetek pa je bil objavljen na družbenih omrežjih Dallas Mavericks.

Twitter/Dallas Mavericks

Na posnetku je videti zaboje, ki so zloženi pred garderobo z njegovim imenom. Na vrhu pa so zanj pustili sporočilo, v katerem so zapisali: "Luka, uživaj v tem regeneracijskem pivu na naš račun. Čestitke za zgodovinski dosežek v ligi NBA. Zapomni si, vredno je le, če v tem uživaš."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord