A. B. | 7. 12. 2022, 07:09 | Vir: STA

Luka Dončić razigrano nad tekmeca: s sladko zmago znova dosegel neverjeten podvig (VIDEO)

Twitter/ Hoop Central

Neverjetni košarkar, ki razveseljuje s svojo predanostjo, je zabeležil že sedemnajsto tekmo, na kateri je dosegel več kot 30 točk. 

Košarkarji Dallasa so dosegli novo zmago v severnoameriški ligi NBA. Ponoči so se v Denverju veselili sladke zmage s 116:115.

Vnovič se je izkazal Luka Dončić, ki je dosegel 22 točk, 12 podaj in 10 skokov. V vrstah Denverja je Vlatko Čanćar v šestih minutah in pol ostal brez dosežene točke, vpisal pa tri skoke in podajo.

Izjemna predstava 

V Denverju je ekipa iz Kolorada začela z izjemno predstavo in v uvodu povedla z 8:0, a je bilo navdušenje na tribunah kratko, saj je Dallas vrnil z enako mero in izid poravnal. Vsaj v uvodu so gostitelji našli tudi recept, kako ustaviti Dončića, ki je v uvodnih devetih minutah trikrat neuspešno vrgel žogo proti košu, nato pa vendarle prebil led in začel zadevati.

Do konca četrtine je dodal dve trojki, do polčasa pa že dosegel skupaj 15 točk. Ljubljančan se je razigral in po treh četrtinah, ko je dosegel zadnjih sedem točk za svojo ekipo, imel v statistiki tudi nov trojni dvojček. 

Dallas po novi zmagi ostaja na devetem mestu zahoda, Denver je kljub porazu še naprej četrti.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol