R.S. | 12. 2. 2024, 16:03

Luka Dončić o prisotnosti hčerke na tekmi: "Ves čas je spala"

Profimedia/Instagram/lukadoncic/fotomontaža

Slovenec se ni mogel znebiti nasmeška. 

Slovenski zvezdnik Luka Dončić je na nedavni tekmi imel posebno oboževalko - svojo hčerko Gabrielo, ki se je rodila novembra lani. Očitno mu je hčerka prinesla srečo, saj je dosegel 32 točk, Dallas pa je prišel do jubilejne tridesete zmage v sezoni. V živo ga je poleg Gabriele spremljala tudi njegova zaročenka Anamaria Goltes, s katero sta na družbenih omrežjih delila novo družinsko fotografijo

Novinarji so ga po tekmi vprašali, kako se počuti ob tem, da ga je Gabriela prvič spremljala s tribun. 24-letnik je povedal, da nikoli ne bo pozabil tega dneva. Bil je popolnoma raznežen. "Drugačen občutek je. Ona se ne bo spomnila, jaz pa si bom zapomnil za vedno," je povedal. Povedal je tudi, da je med njeno prvo tekmo ves čas spala. "Ves čas je spala. Kljub temu je to drugačna energija," je še dodal. 

Hčerko naravnost obožuje

Dončić je že večkrat poudaril, da mu prvorojenka pomeni vse na svetu. Po njenem rojstvu je dejal, da je za njim najlepši dan življenja. "Mislim, da sem zdaj veliko bolj srečen. Kakšno noč ne spim, ampak Anamaria opravi večino dela. To ti res spremeni življenje na lepše. Nič ni lepšega kot to in zaradi tega sem najbolj srečen človek na svetu," je povedal pred kratkim. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol