Uredništvo | 14. 12. 2023, 10:11

Video, ki je raznežil splet: Luka Dončić pokazal očetovsko žilico

Instagram/dallasmavs

"Kar čuti se, da ima to očetovsko energijo," pravijo njegovi oboževalci.

Luka Dončić in njegova dolgoletna partnerica Anamaria Goltes, s katero sta se letos poleti zaročila, sta nedavno postala starša prikupne deklice Gabriele.

Seveda javnost še kako zanima, kako se naš najuspešnejši in najslavnejši košarkar znajde v tej vlogi. Rojstvo hčerke je Dončić opisal kot "najlepši dan njegovega življenja", po eni od tekem pa je povedal tudi, da tudi po rojstvu hčere dobi dovolj spanca, saj je "krasen dojenček".

Ker je Gabriela še tako majhna, bodo morali Dončićevi oboževalci na to, da se bo z njo pojavil v javnosti ali da bo zanj navijala na tekmah, še malo počakati. Vseeno pa je superzvezdnik te dni raznežil vse, ko se je na Instagram profilu njegovega kluba Dallas Mavericks znašel posnetek, na katerem Dončić, odet v božično kapo z logom kluba, otrokom pomaga izdelovati božične okraske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Posebej se je Dončić očitno prikupil majhni deklici v rdeči božični obleki, ki se je ob Dončiću počutila tako varno, da se mu je stisnila v objem. Marsikdo je ob tem pomislil, da bo tako ljubeč tudi do Gabriele, ko bo dovolj velika, da se bo lahko igral z njo.

Komentatorji pod posnetkom so bili enotni: "Kar čuti se, da ima Luka to očetovsko energijo. Kako prisrčno!", "Čudovit očka" in "Zagotovo bo tako odličen očka tudi svoji deklici Gabrieli".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol