A. R. , N. V. | 7. 7. 2023, 22:34

Luka Dončić zaprosil Anamario! Poglejte to osupljivo fotografijo

Instagram/Luka Dončić

V čudovitem in romantičnem ambientu Blejskega jezera je šel košarkarski as na kolena. 

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je pokleknil in svojo dolgoletno srčno izbranko Anamario Goltes zaprosil za roko. Svetovno znani košarkar se je za ta pomemben korak v življenju še posebej potrudil.

Poskrbel je za popolno romantično dekoracijo, saj so zaljubljenca obkrožali številni cvetlični aranžmaji – čudovite bele rože. Kot lahko vidimo v objavi na Instagramu, je Dončić za lokacijo zaroke izbral Bled, saj se v ozadju med njima razprostira znamenita cerkev sredi jezera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

24-letni Dončić je pred Goltesovo pokleknil na prav poseben dan. Na današnji dan, 7.7., namreč obeležujeta že 11. obletnico zveze. Zdi se, da je to tudi Dončićeva srečna številka, saj tudi na svojem športnem dresu nosi dve sedmici – številko 77.

Anamaria Goltes je za to priložnost nosila kratko elegantno obleko z golimi rameni, njen dragi pa je belo srajco kombiniral s temno modrimi hlačami.

Navdušenje med oboževalci

Romantična fotografija z zaroke, ki jo je objavil na Instagramu, je le v nekaj minutah zbrala že več kot 200 tisoč všečkov. V komentarjih pa so jima že čestitala številna znana imena – tako slovenska kot tudi tuja. Marsikdo pa se je pošalil, da je bil že skrajni čas za ta korak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Dolgoletna ljubezen

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta dokaz, da lahko najstniška ljubezen traja za vedno. Zaljubljenca sta se spoznala na otoku Krk, ko je bil Luka star komaj 12 let, Anamaria pa leto dni starejša. Na ta priljubljeni hrvaški otok se redno vračata, saj vsako leto dopustujeta pri naših sosedih.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol