Uredništvo | 30. 6. 2023, 13:31

Luko Dončića ujeli s to znano Slovenko (FOTO)

Profimedia

Slovenski košarkarski zvezdnik je zelo priljubljen, zato ni nič čudnega, da je v zadnjih dneh zelo oblegan.

Ne skrbite, ni tako dramatično, kot se mogoče sprva sliši. Luka Dončić se trenutno mudi v Sloveniji, kjer res težko ubeži oboževalcem in navijačem, ki so ves čas na preži, ali ga bodo ujeli kje na ulici in se mogoče še z njim za hip celo podružili.

Tokrat se je sreča nasmehnila Maruši Bračun, ki je na Instagramu znana pod imenom ''Mami se zabava''. Širna Slovenija jo je lahko spremljala v oddaji Vrtnice in vino, kjer je skupaj s svojim srčnim izbrancem komentirala dogajanje v šovu Sanjski moški.

S svojimi sledilci na Instagramu je delila fotografijo, na kateri objema našega košarkarskega asa, in zraven zapisala: "Polepšan dan!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARUŠA BRAČUN (@mamisezabava)

V Instagram zgodbi je svoje navdušenje nad srečanjem z Dončićem opisala: "O moj bog!!! S kom sem se slikala ... Mi smo se kar tresli od navdušenja."

Pred kratkim se je s priljubljenim športnikom pred Halo Tivoli fotografirala tudi balerina Ana Klašnja, ki je s sledilci delila utrinek s srečanja, ob tem pa zapisala: "Vesela kot mali otrok (nasmeh). Hvala, Luka Dončić, za fotko in prijaznost."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Drugače pa se Dončić že več tednov intenzivno pripravlja na svetovno prvenstvo v košarki, ki se začne 24. avgusta. Priprav se je lotil zelo resno in odgovorno, saj je sodeč po zadnjih fotografijah zaradi številnih kondicijskih treningov in prehrane izgubil tudi nekaj dodatnih kilogramov. Konec maja je po spletu zaokrožil videoposnetek, na katerem med kondicijskim treningom teče navzgor po stopnicah.

Za slovenskim zvezdnikom je sicer naporna sezona, v kateri Mavericksom kljub okrepitvi v podobi Kyrieja Irvinga ni šlo po načrtih in so izpadli že pred finalom.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije