R.S. | 17. 7. 2023, 12:28

Nekdanji košarkar hudo pretepel ženo (javnost je presenečena nad njeno izjavo)

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Oba zakonca sta komentirala incident, zaradi katerega je nekdanji košarkar v priporu. 

Nekdanjega košarkarja Crvene zvezde so aretirali, ker je pretepel svojo ženo in ji povzročil tako hude poškodbe, da so jo mogli odpeljati v bolnišnico. Vuk Radivojević je ženo napadel v noči iz nedelje na ponedeljek. Policisti so ga takoj aretirali in mu za 48 ur odredili pripor, poroča Nova.rs. Preiskavo vodi državno tožilstvo. "Trenutno nimam komentarja na celotno situacijo," je povedal košarkar, poroča republika.rs. 

Žena povedala dve različni zgodbi

Njegova žena ima vidno poškodovano desno uho, zaradi udarca ji je počil bobnič. "Sam me je odpeljal v bolnišnico, kjer so poklicali policijo. Prosila sem jih, da ga čimprej izpustijo, saj ne želim, da se proti njemu sproži kakšenkoli postopek, da mu ne bi uničili življenja in kariere. Ni me nameraval tako močno udariti in ni se zgodilo točno tako, kot poročajo mediji," je za Blic povedala žena nekdanjega košarkarja.

Njena trditev pa se razlikuje od izjave, ki jo je dala policiji - policistom je rekla, da jo je v vozilu po verbalnem prepiru večkrat udaril, potem pa jo je v stanovanju udaril s pestjo, zaradi česar je utrpela hude telesne poškodbe. 

39-letni Radivojević je bil nekoč kapetan Crvene zvezde in je eden od igralcev z največ odigranimi tekmami v zgodovini kluba. Igral je tudi za Fuenlabrado, FMP Železnik, Turk Telekom, kariero pa je končal pri Igokei.