Uredništvo | 23. 8. 2023, 14:55

Kaj takega! Luka Dončić z novo mojstrovino obnorel splet (VIDEO)

Profimedia

Naš košarkarski as je s svojo čarovnijo na parketu obnorel oboževalce, navdušeni pa so bili tudi organizatorji prvenstva. Poglejte, kaj je storil!

Luka Dončić je spet pokazal, da je pravi čarovnik, saj mu je uspelo nekaj nemogočega. Pred bližajočim se svetovnim prvenstvom naši košarkarji vsakodnevne treninge poskušajo popestriti z različnimi triki na parketu. Največkrat si postavijo izziv zadeti koše na čim bolj spektakularen način, pri čemer pa naš as naravnost blesti. 

Tudi tokrat je njegova mojstrovina hitro postala viralna, navdušenja pa niso skrivali niti organizatorji svetovnega prvenstva. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkarska zveza Slovenije🏀🇸🇮 (@kzs_si)

Tokrat je Dončić naletel na primernega izzivalca, soigralca Jakoba Čebaška, ki je žogo spravil skozi obroč na neverjeten način. Žoga se je namreč odbila od stene, na kateri je pritrjen koš, od tam pa je zadela konstrukcijo koša in na koncu padla skozi obroč. Dončić je želel pokazati, da lahko on izziv opravi še bolje.

Sprva je sicer koš za las zgrešil, v drugo pa je zadel popolno, saj mu je žoga padla naravnost skozi obroč, ne da bi se dotaknila konstrukcije koša. Znano je, da Dončića soigralci in trenerji pogosto izzovejo glede neverjetnih metov in kot kaže, je tudi tokrat šlo za stavo, saj je po zadetem košu z nasmehom rekel, da želi izplačilo. 

Posnetek je sprva delila Košarkarska zveza Slovenije, a je nova čarovnija organizatorje svetovnega prvenstva tako navdušila, da so jo tudi sami delili prek uradnega profila in zraven pripisali: "Zgolj še en dan Dončića v pisarni."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol