N. V. | 7. 9. 2022, 19:46

Oglasila se je Dončićeva mama: "Nočem prati umazanega perila v javnosti"

Bobo/Profimedia/fotomontaža

Povedala je, da so največja grožnja njenemu sinu ljudje, ki ga obkrožajo v zadnjih dveh letih. Meni, da "želijo popoln nadzor nad njegovim življenjem in kariero".

Poročali smo, da naš košarkarski zvezdnik Luka Dončić zahteva preklic registracije blagovne znamke "Luka Doncic 7", ki je trenutno v lasti njegove matere Mirjam Poterbin.

"Še naprej rastem kot igralec in oseba, zato mi je pomembno, da nadzorujem lastno blagovno znamko in se osredotočim na vračanje svojim skupnostim," je dejal Dončić v izjavi za The Stein Line. Med tem se njegova mama blagovni znamki "LUKA DONCIC 7" ne želeli odpovedati.

Kaj o tem pravi njegova mama?

O temi, ki te dni polni naslovnice slovenskih medijev, je Mirjam Poterbin za MMC zapisala: "Vse, kar je napisano, prihaja s strani ljudi, ki so Luko obkrožili v zadnjih dveh letih in želijo popoln nadzor nad njegovim življenjem in kariero.

Nočem prati umazanega perila v javnosti, sploh v času, ko mora biti Luka zbran in fokusiran na pomembne tekme, ki so pred njim.

Od njegovega rojstva naprej mi je bilo vedno pomembno samo to, da je Luka srečen in da mu je omogočeno, da sledi svojim sanjam, kar je normalno za vsako mamo.

Grožnje ljudi, ki se hočejo okoristiti z mojim sinom, pa mi tudi tako, da pišejo takšne članke ob najmanj primernem času za Luko, ne bodo prišle do živega. Vedno bom in stojim za tem, da obvarujem svojega sina in od tega nikoli ne bom odstopala."

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ