J. B. | 28. 2. 2023, 14:18

Podpis nove pogodbe: najboljša evropska košarka še naslednjih pet sezon na programih Sportkluba

Profimedia

Vsi Telemachovi uporabniki bodo lahko še naprej uživali v predstavah največjih košarkarskih mojstrov stare celine.

Telemachovi uporabniki bodo lahko še naslednjih pet sezon spremljali elitno evropsko klubsko košarko na programih Sportkluba. United Media, vodilna medijska družba v jugovzhodni Evropi, in družba Euroleague Basketball sta namreč podpisali novo petletno pogodbo.

Evroliga in evropski pokal

Ekskluzivni prenosi dveh najmočnejših evropskih klubskih tekmovanj, evrolige (Turkish Airlines EuroLeague) in evropskega pokala (7DAYS EuroCup), bodo v Sloveniji naslednjih pet sezon na programih Sportkluba, ki ga v svojih programskih shemah predvaja Telemach Slovenija.

Profimedia

Najboljši košarkarski klubi v Evropi (Real Madrid, Barcelona, Anadolu Efes, Panathinaikos, Olympiakos ...) in regiji (Cedevita Olimpija, Partizan, Crvena zvezda ...) so zagotovilo za vznemirljive boje v eni najbolj priljubljenih športnih panog tako v Sloveniji kot v svetu.

Kar najboljša uporabniška izkušnja

"Zelo ponosni in veseli smo, da bomo Telemachovim uporabnikom še naprej nudili vse najboljše, kar premore evropska košarka, tudi prenose najuspešnejšega slovenskega košarkarskega kluba, Cedevite Olimpije. Kot vemo, gre za enega najbolj popularnih športov, za nas pri Telemachu pa je še toliko pomembnejši, saj kot generalni sponzor podpiramo slovensko košarko že več kot 17 let. Našim uporabnikom bomo tako še naprej nudili nadvse pester nabor različnih športnih panog in s tem skrbeli za kar najboljšo uporabniško izkušnjo," je dejal Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemach Slovenija.

Profimedia

Vsi ljubitelji košarke lahko pri Telemachu spremljajo tekme evrolige in evropskega pokala kjerkoli v Sloveniji v paketih EON in Total TV.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.