N. V. | 30. 6. 2022, 18:35

Pred Stožicami že navijači: Poglejte FOTOGRAFIJE in VIDEO ter preverite, kakšno je vzdušje

Metropolitan

Nekaj ur pred začetkom velike tekme, kjer se bosta pomerili Slovenija in Hrvaška, je čutiti navdušenje v zraku. Navijači se zbirajo pred Stožicami, v pričakovanju, da ugledajo naše najboljše košarkarje.

Vsi smo v pričakovanju tekme, ki bo zagotovo ena tistih, ki si jo bomo zapomnili še leta. Zaigrala bo naša zvezdniška ekipa: po petih letih bosta na igrišču skupaj Goran Dragić in Luka Dončić.

Njuno znanje bosta pokazala v medsebojnem sosedskem obračunu, namreč slovenski košarkarji se bodo pomerili s hrvaškimi.

V zraku že pričakovanje ...

Dvorana Stožice, kjer bo tekma potekala, je bila razprodana v dveh urah, kar kaže na to, da smo Slovenci željni podpirati naše fante.

Metropolitan

To dejstvo potrjuje tudi, da so se že tri ure pred tekmo, pred Stožicami začeli zbirati navijači. Oblečeni v majice 'I feel Slovenia' in s slovensko zastavo v roki, so dvignili navdušenje tudi pri vseh mimoidočih. 

Metropolitan

Med prvimi navijači pred Stožicami so bili tako moški kot ženske, mlajši in starejši ljudje. Vsi slovenski navijači so v pogovoru z nami jasni: "Naši košarkarji bodo zmagali, o tem ni dvoma!"

Stojnice s pijačo, sladoledom in tiste, ki ponujajo drese in navijaške pripomočke še niso bile dobro postavljene, ko so zvesti navijači že stali pred njimi in odštevali minute do tega, da se vrata Stožic vendarle odprejo ter da zatuli sirena, ki naznanja začetek tekme.

Metropolitan

Ko so se stojnice končno odprle, so najbolj zvesti navijači, ki so bili na prizorišču že tri ure pred tekmo, pohiteli po pivo ali kakšno brezalkoholno pijačo. Tem je bilo že pošteno vroče, namreč dvorana je komaj zagotovila senco na prostoru dogajanja. 

Metropolitan

V nizkem štartu tudi hrvaški navijači

Čeprav bo hrvaških navijačev na tekmi bistveno manj kot slovenskih, so tudi ti poskrbeli, da ne bodo zamudili niti minute košarkarskega vzdušja.

Med prvimi so se pri Stožicah pojavili trije zvesti navijači hrvaške košarkarske reprezentance, ki menijo, da bodo "njihovi premagali naše".

Metropolitan

Ali imajo prav, bo znano že čez nekaj ur ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol