N. V. | 30. 6. 2022, 16:00

Izbrali smo najboljše posnetke Dončića: nasmejal vas bo do solz!

Profimedia

Kakšen značaj ima Luka Dončić? Ne smete zamuditi teh posnetkov, ki potrjujejo, da so mediji o njegovi pravi naravi pravilno ugibali.

Vragolije Luke Dončića. Čeprav vas bodo posnetki nasmejali do solz, pokažejo tudi, kakšen značaj ima najbolj zaželen košarkar na svetu:

... je zabaven, iskren, nekoliko otročji in dober do prijateljev.

Profimedia

Kdo je Luka Dončić v resnici?

Spletna stran Celebrities Galore piše, da je praktičen, prizemljen, in da ima močne ideje o tem, kaj je prav in narobe.

Je urejen, organiziran, sistematičen in ima izjemno sposobnost samonadzora – dela odločne in metodične korake k reševanju problemov in ne obupa zlahka.

Prizadeva si vzpostaviti trdne temelje: raje uporabi trdo delo in dolge ure za gradnjo kariere, kot da bi iskal bližnjice za hitro obogatenje.

Ni tipičen idealist, temveč je pripravljen delati za boljši svet na realističen način. Njegovo trdo delo in praktične vrednote pa se našemu obetavnemu košarkarju tudi obrestujejo, saj je eden najbolj uspešnih in zaželenih košarkarskih igralcev na svetu.

Zaradi vztrajnosti, ki jo premore Dončić, mu pa kdaj vsi ne morejo slediti, zato mora paziti, da ni šefovski in nesramen. Lahko je tudi tog v svojih idejah in se zatakne v konvencijah ali prehitro obsoja sočloveka, piše Celebrities Galore.

Pravičnost in poštenost sta za Dončića sveta, zaradi česar je zanesljiv, pogosto pa tudi tisti, na katerega se v družbi obrnejo, poroča Celebrities Galore, to pa lahko vidimo tudi v spodnjih posnetkih.

Posnetki, ki vas bodo nasmejali do solz

Po tem, ko si ogledate vse posnetke, pokukajte še v komentarje You Tube posnetkov. Jasno je, da je naš čudežni dečko s svojo skromnostjo in prikupnostjo očaral svet, spremljajo ga namreč vsi.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord