R. K. | 27. 12. 2022, 11:42

Raznežili se boste: Goran Dragić skupaj s sinom na košarkarskem igrišču

Instagram/Goran Dragić

Čeprav košarkar čikaških bikov pred javnostjo skrbno varuje zasebnost svojih dveh otrok, je tokrat med ogrevanjem pred tekmo lige NBA storil izjemo.

Slovenske košarkarske navdušence so raznežili očarljivi trenutki s sinom Mateom, ki jih je na družbenem omrežju delil košarkar Chicago Bulls Goran Dragić. Objava je vzbudila še toliko več pozornosti, ker slovenski košarkarski zvezdnik zasebnost svojih otrok sicer skrbno varuje.

Goran Dragić je fotografije s sinom Mateom, ki mu je med ogrevanjem pred tekmo, na kateri so se čikaški biki pomerili s Houston Rockets, podajal žogo, objavil na Instagramu. To je tudi ena izmed redkih objav, kjer je mogoče videti enega izmed Dragićevih dveh otrok, ki ju imata skupaj s partnerico Majo. Kljub temu pa tudi pri teh fotografijah ni videti Mateovega obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Se bo dinastija Dragićev nadaljevala?

Številni Dragićevi navijači so ob fotografijah, na katerih je s sinom na košarkarskem parketu, dobili upanje, da bomo Slovenci poleg bratov Gorana in Zorana v prihodnosti dobili še enega vrhunskega košarkarja.

Dragićevi Chicago Bulls so se ponoči pomerili proti ekipi Houston Rockets, ki je v zahodnem delu tekmovanja uvrščena na zadnje mesto, in izgubili z rezultatom 118:133. Slovenski košarkar je na tekmi dosegel 12 točk in en skok, poroča N1.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ