N. V. | 3. 7. 2022, 17:21

Shaquille O'Neal prihaja na Krk! Kaj bo tam počel?

Profimedia/fotomontaža

Prihaja na dopust? Se bo sončil skupaj z Luko Dončićem? Izvedeli smo.

Nekdanji zvezdnik košarkarske lige NBA Shaquille O'Neal prihaja k našim sosedom. O'Neal namreč tudi dela kot DJ, to poletje bo nastopal po Evropi, med drugim pa se bo ustavil v naši neposredni bližini - na Krku, so zapisali na portalu Ekipa24.

Profimedia

O'Neal sicer na Krk prihaja 14. julija, ko bo nastopil v novem klubu z imenom Diamon Club v neposredni bližini vsem nam dobro znane Malinske. Vstopnice so med 150 in 250 hrvaških kun, kar je približno med 20 in 35 evri, poroča portal Ekipa24

Lokacija je precejšnje presenečenje, saj Shaq ponavadi nastopa po bolj prestižnih okoljih - tako bo le dan prej igral na Ibizi, dan pozneje pa v Dubrovniku, piše Ekipa24.

Profimedia

Se bo na Krku srečal z Dončićem?

O'Neal je znan kot fantastičen košarkar, v zadnjih letih pa nas navdušuje tudi v vlogi voditelja na eni od ameriških televizij. Ekipa24 spomni na številne sijajne dialoge, ki jih je ob tem imel s slovenskim zvezdnikom Luko Dončićem, ki ga legendarni Shaq obožuje in se tudi občasno zaradi njega nauči kakšne slovenske besede.

No, mnogi pa so prepričani, da je zaradi njega tudi dodal eno od postaj svoje poletne turneje. Res je prav mogoče, da se je Krk na seznamu znašel zato, ker gre za priljubljeno Dončićevo počitniško destinacijo. Ekipa24 špekulira, ali bosta zvezdnika kaj pripravila tudi skupaj. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.