J. B. | 25. 1. 2023, 10:01

Ste vedeli, da ima Luka Dončić petletno sestrico? Poglejte, kako prisrčno jo je pripeljal na tekmo Dallasa (VIDEO)

Profimedia

Posnetek se po svetovnem spletu širi kot požar, vsi so navdušeni nad nekoliko drugačno platjo slovenskega košarkarskega zvezdnika ...

Luka Dončić je spet čaral v ligi NBA, toda žal tudi njegovih 41 točk ni bilo dovolj za zmago Dallasa. Teksašani so morali doma priznati premoč gostom iz Washingtona, ti so slavili z vsega eno točko razlike (127:126). Dončić je v statistiko vpisal tudi 15 skokov in 6 podaj.

Toda v noči s torka na sredo Dončić ni navdušil le s predstavo na igrišču, marveč je srca milijonov svojih navijačev in košarkarskih navdušencev po vsem svetu ogrel tudi pred tekmo. V javnost je prišel posnetek njegovega prihoda v dvorano, ki priča, da Ljubljančan ni zgolj izjemen košarkar, marveč tudi izjemno vesten starejši brat.

Luka Dončić je na tekmo prišel v družbi očeta Saše in petletne polsestre Tijane. S njo se je zvezdnik Dallasa prisrčno držal za roko, skupaj sta od Lukove nove avtomobilske "zverine" nasmejana sprehodila v notranjost dvorane. Družbo jima dela tudi nekoliko starejša deklica, a ni znano, kdo je.

Nekdanji član madridskega Reala je starejši brat postal, ko mu je bilo 18 let. Tijana Dončić se je rodila leta 2017 in je plod ljubezni med Sašo Dončićem in njegovo dolgoletno srčno izbranko Nikolino