6. 6. 2022, 14:48

Bodo Stožice razprodane v dveh urah? Prešteli smo, koliko vstopnic je še na voljo!

Twitter/posnetek zaslona

Po petih letih nas očitno v Stožicah čaka ponovitev košarkarskega spektakla iz Carigrada. Košarkarska zveza Slovenije je pred dobro uro, takoj po razglasitvi ekipe, ki se bo pomerila na tekmi proti Hrvaški, dala na prodaj vstopnice. A pozor - kopnijo hitreje kot toča preteklega tedna! Bo dvorana kmalu razprodana?

Stožice so pred dnevi gostile filmsko-košarkarski spektakel in nihče si ni mislil, da bo konec tega meseca na vrsti še en spektakel, ki se bo namesto na platnu odvijal na parketu. Košarkarji bodo v tekmi za svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto, gostili južne sosede iiz Hrvaške.

Zanimanje je ogromno, saj vstopnice kar kopnijo. Veseli nas, da bo dvorana znova polna in da bo deležna najboljše ekipe, ki jo Slovenija trenutno premore. 

"Veseli smo, da lahko računamo tudi na vse tri igralce iz lige NBA. Izjemna novica je, da želi reprezentanci znova pomagati tudi Goran Dragić. Vsi vemo, kaj Gogi ter tudi ostali prinesejo reprezentanci. Seveda pa na parketu ne bo pomemben samo Dragić, temveč vsa ekipa. Od začetka priprav se moramo osredotočiti na prvo tekmo proti Hrvatom v Stožicah. Za vse skupaj je junijski termin neugoden, saj so nekateri s sezono zaključili malo prej, drugi jo še vedno igrajo. Vse igralce bo hitro potrebno kalibrirati v normalen ritem. Nimamo prav veliko časa, zato bo zelo pomembno, da se hitro ustvari prepoznavna kemija ter povezanost te ekipe in potem bo vse skupaj veliko lažje,” je povedal selektor Aleksander Sekulić.

Danes štejejo samo hitri prsti!

Pred eno uro je bila dvorana še pisana. V vseh barvah zelenega in rdečega ringa. V barvah 1., 2. in 3. kategorije. V času našega štetja je bilo na voljo še približno 400 prostih sedežev, od tega velika večina v zgornjih tribunah rdečega ringa, kjer bodo gledalci skoraj da morali tekmo spremljati z dajlnogledom.

Eventim

Na igrišču je bilo prostih še zadnjih 11 kart v vrednosti 200 € (v drugi vrsti na igrišču za) in zadnjih 8 v vrednosti 250 € (v prvi vrsti na igrišču). Trenutno stanje je - prosta ena karta.

Eventim

Ob zaključku pisanja članka je prostih še 26 kart! Vam jih bo uspelo kupiti? 

Eventim

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord