J. B. | 16. 5. 2023, 09:26

VIDEO: Luka Dončić vidno "utrujen" v nočnem lokalu, posnetek v družbi znanega pevca postal pravi spletni hit

Profimedia

Ste že videli slovenskega košarkarskega zvezdnika med zabavo v enem od nočnih lokalov? Posnetek se širi kot požar ...

Medtem ko so boji v končnici lige NBA vse bolj napeti, slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić že nekaj časa uživa na dopustu. Zasluženem? No, mnenja so deljena. Dejstvo je, da je Ljubljančan v tej sezoni statistično gledano blestel v dresu Dallasa, toda hkrati je res tudi, da se njegov klub ni uvrstil v končnico. In to je bil brez kančka dvoma neuspeh.

Ne more mu biti v ponos

Kakorkoli, Luka Dončić se je po koncu sezone vrnil nazaj domov, kjer se tudi zabava. Trenutno se več kot očitno mudi na Hrvaškem, kjer so ga paparaci ujeli v enem od nočnih lokalov. Toda posnetek, ki je prišel v javnost, Dončiću bržčas ne more biti ravno v ponos.

Profimedia

V družbi priljubljenega pevca Mira Todosovskega je slovenski košarkarski zvezdnik deloval zelo "utrujeno". Oči so se mu zapirale, njegovi gibi so bili počasni in okorni. Več kot očitno je, da mu je zabava v nočnem lokalu pobrala veliko moči ... A nič ne de. Luka Dončić je mlad fant in logično je, da si v trenutkih, ko je brez klubskih obveznosti, privošči tudi zabavo. Da si je nekaj "odklopa" ne glede na vse zaslužil, vendarle drži kot pribito. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)

Ob tem niti po naključju ne dvomimo, da bo tedaj, ko se bo spet začelo zares, več kot pripravljen na izzive. In že kaj kmalu bo v igri zelo, zelo veliko. Slovenija bo med 25. avgustom in 10. septembrom sodelovala na svetovnem prvenstvu, ki ga bodo skupaj organizirale Indonezija, Japonska in Filipini.

Zelenortski otoki, Gruzija in Venezuela

Četa selektorja Aleksandra Sekulića bo igrala v skupini F, v kateri bodo njeni nasprotniki Zelenortski otoki, Gruzija in Venezuela. V naslednji krog tekmovanja se bosta uvrstili dve najboljši reprezentanci, če med slednjima ne bo Slovenije, bo to neuspeh z veliko začetnico ...

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ