N. V. | 3. 7. 2022, 21:01

VIDEO: To je Goran Dragić v slačilnici povedal svoji zmagovalni ekipi

FIBA/Posnetek zaslona Facebook Košarkarska zveza Slovenije/fotomontaža
VIDEO: To je Goran Dragić v slačilnici povedal svoji zmagovalni ekipi (foto: FIBA/Posnetek zaslona Facebook Košarkarska zveza Slovenije/fotomontaža)

Kako je kapetan slovenske košarkarske ekipe nagovoril svoje sotekmovalce po zmagi proti Švedski?

Slovenski košarkarji so na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo ugnali švedske s 84 točkami proti 81. Tekma je bila izredno napeta, vodstvo tekmovalnih ekip se je ves čas izmenjevalo, rezultat so pa odločile zadnje sekunde.

Poročali smo, da je bila tekma zgodovinsko pomembna tudi, saj je kapetan ekipe Goran Dragić postal najboljši strelec na vseh tekmah slovenske košarkarske reprezentance!

V tretji minuti tekme na Švedskem je za vodstvo 8:5 Goran Dragić dosegel svojo 1566 točko in prehitel Jaka Lakoviča, ki je dolgo časa kraljeval na eni najbolj častnih lestvic – lestvici najboljših strelcev.

Kaj je Gogi povedal po koncu zgodovinske tekme?

Vse nas verjetno zanima, kaj so bile Gogijove besede po koncu zgodovinsko pomembne tekme? Zdaj je znano.

Košarkarska zveza Slovenije je na Facebooku postregla z videoposnetkom izseka govora, ki ga je kapetan podal svoji (in naši) ekipi.

"Če povem po pravici, mi je v zadnjih petih letih to prav manjkalo, prisežem," Gogi govoril o zmagoslavnem vzdušju, ki so ga naši košarkarski zvezdniki lahko dosegli le z ekipnim delom. 

"Hvala vam res za vse. Glej, res ne vem, kaj se bo zgodilo naprej ..." še nadaljuje, preden se videoposnetek zaključi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.