11. 5. 2022, 18:28

Nekdanji zvezdnik NBA priznal, da so mnogi košarkarji kadili marihuano!

Profimedia

Mnogim je kajenje pomagalo doseči nivo, ki ga potrebujejo za dosego polnega potenciala na igrišču.

Med nedavnim nastopom v podcastu All the Smoke nekdanjih NBA igralcev Stephena Jacksona in Matta Barnesa je J.R. Smith potrdil govorice, da so igralci kadili marihuano v mehurčku lige NBA leta 2020.

"Tam smo se 'napihali'," je odgovoril Smith, ko so ga vprašali, ali so bili igralci v Orlandu okajeni.

"To je bil edini način, da si lahko resnično funkcioniral."

Smith je bil igralec prvakov Los Angeles Lakers

"Bilo je dobro, vesel sem, da se je to zgodilo, ker smo končno prebili to oviro in stigmo, da ne moreš igrati in vse to, da je droga, to in ono," je dejal o učinku rastline na igralčevo zmožnost igre. "Ko pa greš na košarko z mehurčki, so bili nekateri izmed njih fantje – seveda, bilo je kot tekme za trening in nekateri res ne morejo igrati tako dobro pred 30.000 – a hkrati si videl nekaj najboljši nivo košarke."

Nadalje je razkril, da je kajenje nekaterim igralcem pomagalo izkoristiti miselnost, ki je potrebna za dosego svojega polnega potenciala na igrišču.

"Ko si lahko v miru s svojim umom, telesom in dušo ter lahko greš ven in samo igraš, je to vse, kar si želiš," je pojasnil. 

To ni bilo prvič, da je Smith razkril svoje izkušnje v mehurčku. Še julija 2020, ko so Smith's Lakersi šele začeli tekme finala, je priznal, da ni spakiral dovolj spodnjega perila za svoje bivanje v Disneyju.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord